ViViD ILLUSTRATIONS - ORIGINAL ARTWORK ON YOUR WALL info@vividillustrations.be

Galerij

ViViD Illustrations is een online galerij gespecialiseerd in illustratief en grafisch werk van internationaal gelauwerde illustratoren en jong, beloftevol talent. ViViD Illustrations biedt zowel origineel werk als gelimiteerde edities en exclusieve posters aan.

Lees meer

Wandel doorheen onze galerij of selecteer door te klikken op uw favoriete illustrator of op het soort werk dat u op het oog heeft: originelen, limited editions of exclusieve posters.

Illustraties worden als kunstvorm doorgaans geassocieerd met kinderboeken hoewel ze doorheen de geschiedenis van het boek altijd een bijzondere impact hebben gehad.

De voorbije decennia heeft het illustreren een grote evolutie gekend en is het een afzonderlijke discipline geworden waarbij het een eigen dynamisme heeft ontwikkeld met de kenmerken van op zichzelf staande kunst. Of het om virtuoze schilders gaat of om gepassioneerde tekenaars, hun illustraties worden gekenmerkt door een grote variëteit en creativiteit.

ViViD Illustrations wilt deze kunstvorm in de kijker zetten en eren door kwalitatief hoogstaand werk van uitmuntende illustratoren met internationale faam online samen te brengen. De gepresenteerde illustraties zijn geselecteerd op basis van een evenwicht tussen originaliteit, vakmanschap en beeldend vermogen.

ViViD Illustrations cureert materiaal van gevestigde namen en van veelbelovend nieuw talent, een meerwaarde voor startende verzamelaars, connaisseurs en liefhebbers. Alle werken worden kort beschreven en zijn direct beschikbaar. Ze zijn gesigneerd en bij beperkte oplages eveneens genummerd, allen voorzien van een authenticiteitsverklaring.

Pin It on Pinterest

Share This