ViViD ILLUSTRATIONS - ORIGINAL ARTWORK ON YOUR WALL info@vividillustrations.be

Galerij

ViViD Illustrations is een online galerij gespecialiseerd in illustratief en grafisch werk van internationaal gevestigde namen en veelbelovend nieuw talent en biedt zowel bijzondere originelen als gelimiteerde edities en exclusieve posters aan. De gelimiteerde edities zijn exclusief, genummerd en gesigneerd.

Lees meer

Wandel doorheen onze galerij of selecteer door te klikken op je favoriete illustrator of op het soort werk dat je op het oog hebt: originals, limited editions of exclusieve posters. De limited editions zijn exclusief, gesigneerd en genummerd.

Illustraties worden als kunstvorm doorgaans geassocieerd met kinderboeken hoewel ze doorheen de geschiedenis van het boek altijd een bijzondere impact hebben gehad.

De voorbije decennia heeft het illustreren een grote evolutie gekend en is het tot een eigen discipline uitgegroeid waarbij het beeld een eigen dynamisme heeft ontwikkeld met de kenmerken van op zichzelf staande kunst, los van het figuratieve. Of het om virtuoze schilders gaat of om gepassioneerde prentkunstenaars, hun illustraties worden steeds gekenmerkt door grote verscheidenheid en extensieve creativiteit.

ViViD Illustrations wilt deze kunstvorm in de kijker zetten en eren door kwalitatief hoogstaand werk van uitmuntende illustratoren met internationale faam online samen te brengen. De gepresenteerde werken zijn geselecteerd op basis van een evenwicht tussen originaliteit, vakmanschap en beeldend vermogen.

Alle werken worden kort beschreven en zijn direct beschikbaar. Ze zijn gesigneerd en bij beperkte oplages eveneens genummerd, allen voorzien van een authenticiteitsverklaring.

Pin It on Pinterest

Share This