ViViD ILLUSTRATIONS - ORIGINAL ARTWORK ON YOUR WALL info@vividillustrations.be

Galerij

ViViD Illustrations is een online galerij gespecialiseerd in illustratief en grafisch werk van internationaal gevestigde namen en veelbelovend nieuw talent en biedt zowel originelen als limited editions en exclusieve posters aan. De originelen getuigen van de hoogstaande kwaliteit, het doorgedreven vakmanschap en de esthetische originaliteit van de illustrator.

Lees meer

Wandel doorheen onze galerij of selecteer door te klikken op uw favoriete illustrator of op het soort werk dat u op het oog heeft: originelen, limited editions of exclusieve posters.

Illustraties worden als kunstvorm doorgaans geassocieerd met kinderboeken hoewel ze doorheen de geschiedenis van het boek altijd een bijzondere impact hebben gehad.

De voorbije decennia heeft het illustreren een grote evolutie gekend en is het tot een eigen discipline uitgegroeid waarbij het beeld een eigen dynamisme heeft ontwikkeld met de kenmerken van op zichzelf staande kunst, los van het figuratieve. Of het om virtuoze schilders gaat of om gepassioneerde prentkunstenaars, hun illustraties worden steeds gekenmerkt door grote verscheidenheid en extensieve creativiteit.

ViViD Illustrations wilt deze kunstvorm in de kijker zetten en eren door kwalitatief hoogstaand werk van uitmuntende illustratoren met internationale faam online samen te brengen. De gepresenteerde werken zijn geselecteerd op basis van een evenwicht tussen originaliteit, vakmanschap en beeldend vermogen.

Alle werken worden kort beschreven en zijn direct beschikbaar. Ze zijn gesigneerd en bij beperkte oplages eveneens genummerd, allen voorzien van een authenticiteitsverklaring.

Pin It on Pinterest

Share This